Γιάννης Βούρος: «Έβγαλα καλά χρήματα από τη δουλειά μου, αλλά τα επέστρεψα στο θέατρο»

8 Μαρτίου 2022 19:15

Γιάννης Βούρος: «Έβγαλα καλά χρήματα από τη δουλειά μου, αλλά τα επέστρεψα στο θέατρο»

Στο Πρωϊνό μίλησε ο Γιάννης Βούρος κι αναφέρθηκε στην επιτυχία και στα χρήματα που είχε βγάλει από τις τηλεοπτικές σειρές, τη σύζυγό του και τη σχέση που έχει με την Μαρία Λουίζα Βούρου.

Γιάννης Βούρος: «Έβγαλα καλά χρήματα από τη δουλειά μου, αλλά τα επέστρεψα στο θέατρο».

Τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση τα επέστρεψε στο θέατρο

«Βεβαίως και υπήρξε περίοδος που έβγαλα καλά χρήματα από τη δουλειά μου. Αλλά από κει και πέρα έχει σημασία πως διαχειρίζεσαι αυτά τα ποσά. Ποτέ δεν έχτισα σπίτια, εξοχικά, βίλες, πισίνες και δεν αγόρασα σκάφη και αυτοκίνητα. Είμαι άνθρωπος που επέστρεψε τα χρήματα αυτά στο θέατρο».

Για την σύζυγό του και τον δεύτερο γάμο τους, είπε

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι το αποτύπωμα που αφήνει ένα χέρι, ένα χάδι στον ώμο σου αλλά το αποτύπωμα ότι είναι ο άλλος στην ψυχή σου».

Η σχέση του με την Μαρία Λουίζα

«Η Μαρία Λουίζα μπορεί να μην είχε το χρόνο που είχα με τα άλλα δυο παιδιά μου, αλλά με πέντε κουβέντες έχει καταλάβει. Όταν έγιναν εκείνα τα γεγονότα πριν κάποια χρόνια με το θέμα της πατρότητας με ρώτησε αν θα μπορεί να εξακολουθεί να έχει το επίθετό μου πέρα από το αν θα μπορεί να με λέει πατέρα που τα είχαμε βρει έτσι κι αλλιώς. Της είπα ναι αρκεί να το τιμήσει. Από τότε δεν έχουμε ξαναπεί κάτι για εκείνο το κομμάτι». Δήλωσε ο Γιάννης Βούρος στην κάμερα του Πρωϊνού

https://www.youtube.com/watch?v=7wZ6CMc92_s