Γιάννης Ζουγανέλης: «Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος»

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2021 09:50
Γιάννης Ζουγανέλης: «Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Κομάντα και Δράκοι και στις μέχρι τώρα συνεργασίες του.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος».

«Με την καθοδήγηση του Θοδωρή Παπαδουλάκη, που είναι καλός σκηνοθέτης και η εικόνα του είναι μαγική βγήκε ότι έχω στο βάθος στο ψυχής μου. Όλοι οι άνθρωποι παλεύουν ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Θεωρώ την ορθοδοξία την πιο ελεύθερη θρησκεία. Το καλό και το κακό υπάρχει και στον Μπάμπα Μπομπ. Είναι σε αντιπαράθεση μόνιμη για το τι είναι καλό και τι κακό και τι ενώνει τους ανθρώπους. Ο καθένας αν ψάξει μέσα του θα βρει στοιχεία που μακάρι η ζωή να μην μας επιτρέψει να τα βγάλουμε». Είπε στην αρχή της συνέντευξης ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Έδωσε spoiler ότι ο Μπάμπα Μπομπ  θα βρεθεί στο επόμενο επεισόδιο σε μια σπηλιά και έτσι θα σταματήσει η αγωνία μετά την εξαφάνισή του.

«Είναι μια ευκαιρία να μπαίνεις σε ένα ρόλο είτε τον πιστεύεις είτε όχι. Εγώ όταν υποδύομαι κάτι αφήνομαι στην μπαγκέτα του σκηνοθέτη. Στην αρχή φοβόμουν το ρόλο» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Advertisement

Αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo και στην κρίση που ξέσπασε στο θέατρο.

«Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Μια φορά σε ένα λάιβ δεν άκουγα καθόλου. Έκανα νοήματα και ήρθα ένα παιδί κάποια στιγμή γιατί δεν είχαν τελικά συνδέσει τα μόνιτορ και τον έσπρωξα. Μετά να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ζήτησα συγγνώμη. Δεν είμαι έντονος στην διαφωνία, τις περισσότερες φορές αποχωρώ» θυμήθηκε ο ίδιος.

«Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα. Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν αυστηρός και ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα και του το είπα: ‘δεν αντέχω να ταπεινώνονται συνάδελφοι» εξήγησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Είμαστε από τους τυχερούς γιατί ακόμα και τα μυαλά που θα θέλουν να φερθούν ξανά βίαια με όποιο τρόπο τώρα θα το σκεφτούν».

Advertisement