Γιάννης Ζουγανέλης: «Επιτυγχάνουν ψευτοκαλλιτέχνες που επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Οκτωβρίου 2022 12:01

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, για την τηλεοπτική πρόταση που δεν αποδέχθηκε και όλα όσα τον απασχολούν στην κοινωνία.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί φέτος στο έργο «Μπακαλόγατος» στο θέατρο «Πειραιώς 131», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 13 Οκτωβρίου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους θεατρόφιλους.

«Είναι μια κομβική ταινία ο ‘Μπακαλόγατος’ που συνδυάζει την αστικότητα με έναν άνθρωπο που έρχεται από την επαρχία και δημιουργεί πανικό μέσα σε ένα μαγαζί», είπε αρχικά ο Ζουγανέλης.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αλλά και στην κοινωνία μας, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων».

Και πρόσθεσε: «Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους.

Για αυτό και επιτυγχάνουν ψευτοκαλλιτέχνες που επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει: όπλα, ψευτομαγκιές, τσαμπουκάδες, σεξισμό, ναρκωτικά.

Κι εμείς τι κάνουνε; Τους χαϊδεύουμε;».

Σκιαγραφώντας την trap μουσική αναρωτήθηκε πώς γίνεται ορισμένοι συνάδερφοί του να συμπράττουν με τους καλλιτέχνες αυτού του είδους.

Σε άλλο σημείο, ο Ζουγανέλης αποκάλυψε πως του έγινε τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν να την κάνει αποδεκτή καθώς το θέατρο τον έχει δεσμεύσει και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να δουλέψει.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», είπε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία είναι δημοφιλής τραγουδίστρια και καταγράφει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, δήλωσε πολύ περήφανος.

Ιδίως όταν την είδε στο billboard της times square. «Νόμιζα ότι ήταν ψέματα» σημείωσε.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για δημοσιεύματα που αφορούσαν τα προσωπικά της.

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», υπογράμμισε.