Γιατί αλλάζει μέρα προβολής ο Σασμός! Όλο το ρεπορτάζ

16 Μαΐου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πώς μπορεί το ποδόσφαιρο να αλλάξει μέρα στο πιο επιτυχημένο σίριαλ της φετινής σεζόν; Κι όμως ο Σασμός θα δει αλλαγές από τις αρχές Ιουνίου εξαιτίας της μπάλας. Ο Alpha έχει πάρει τα δικαιώματα της διοργάνωσης UEFA Nations League, του μεγαλύτερου αθλητικού event του καλοκαιριού. Και θα γίνουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμά του.

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επηρεάζεται και ο Σασμός. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δίνει και μια μεγάλη μάχη. Η ώρα έναρξης θα είναι 21.45 και πέφτει πάνω στη σειρά. Οπότε, μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ξεχάστε Σασμό την Πέμπτη. Υπάρχει και ματς την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Βέβαια, για να μην… επαναστατήσουν οι φαν της σειράς που δεν είναι και λίγοι, το κανάλι σκέφτηκε μία πρακτική λύση για να μην κοπούν επεισόδια. Οπότε θα έχουμε Σασμό την Παρασκευή. Κι αυτό γιατί τα “Νεοκλασικά” ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι απελευθερώνεται η Παρασκευή.

Στην ΕΡΤ ποντάρουν πολλά στη νέα σειρά τους, Το βραχιόλι της φωτιάς, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν

Μάλιστα, το καστ είναι αρκετά δυνατό, αν και υπήρξε μία πολύ ηχηρή αποχώρηση. Όλοι περίμεναν την επιστροφή της Νένας Μεντή, έπειτα από 13 χρόνια, στη μικρή οθόνη, αλλά τελικά αυτή δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Ενώ αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός είχε συμφωνήσει με την παραγωγή, έκανε τελικά πίσω και δεν πρόκειται να τη δούμε στην TV ούτε την επόμενη σεζόν. Σε αντίθεση με τη Νένα Μεντή, η τελευταία «μεταγραφή» ήταν του Νίκου Ψαρρά. Ο οποίος συμπληρώνει το καστ με τους Γιώργο Καραμίχο, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θάνο Τοκάκη, Βασιλική Τρουφάκου και Σπύρο Σταμούλη.

Επιστροφή στο Mega για τον Σιωπηλό δρόμο προς ικανοποίηση του φαν κλαμπ του Δημήτρη Λάλου. Από αύριο το Mega βάζει σε επανάληψη τη σειρά με την υπογραφή των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη. Η σειρά (θα μεταδίδεται Δευτέρα και Τρίτη) ξεκίνησε μάλιστα το ταξίδι της και εκτός των συνόρων.

Η γερμανική εταιρεία Beta Film, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκόσμιας διανομής ταινιών και σειρών, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς. Η οποία παρουσιάστηκε ήδη σε στελέχη ξένων δικτύων στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV. Και πλέον είναι στην τελική ευθεία για διεθνείς «πτήσεις».

Ο μιντιάκιας