Γιατί διακόπηκε η συνεργασία της Χριστίνας Λαμπίρη με το Mega;

Δημοσιεύθηκε: 12/02/2020 19:08
Γιατί διακόπηκε η συνεργασία της Χριστίνας Λαμπίρη με το Mega;

Το όνομα της Χριστίνας Λαμπίρη είχε ακουστεί από το καλοκαίρι και θεωρούταν σίγουρο ότι η παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή στο νέο Mega.
Ενώ προετοίμαζε την εκπομπή της στο One, με την εξαγορά του Mega το project δεν προχώρησε. Η Χριστίνα Λαμπίρη εξηγεί «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο γιατί δεν συνέχισε στο Mega.
«Είναι πάρα πολύ όμορφη η ζωή χωρίς τηλεόραση. Δεν ήμασταν μόνο σε έντονες συζητήσεις με το One, δουλεύαμε γι’ αυτό το project. Αυτό άλλαξε στην πορεία, με την εξαγορά του Mega. Οπότε, το καθημερινό 10-12 που λέγαμε μεταφέρθηκε για Σαββατοκύριακο. Αλλά, μετά τόσα χρόνια στη δουλειά, όταν έφυγε από το αρχικό πλάνο, είχα μια διαίσθηση ότι αυτό δεν θα προχωρήσει. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που στήνουν το Mega έχουν άλλα concept στο μυαλό τους και ενδεχομένως και άλλους ανθρώπους στο μυαλό τους. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εισέπραττα ότι, ενώ είχαμε ξεκινήσει πολλά παιδιά από το One, πολύ λίγα θα φτάσουμε στο νήμα του τερματισμού», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.
Για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Χριστίνα Λαμπίρη απαντά: «Ένα μποτοξάκι το κάνω, αλλά έχω γύρω στον ένα χρόνο να κάνω. Τώρα μεγάλη τα ξεκίνησα, τρία χρόνια ας πούμε. Μπήκα μέσα στον χορό και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT