Γιατί η Angelina Jolie νιώθει ακόμα θυμό για τον Brad Pitt

17 Νοεμβρίου 2019 15:18

Τζολί

Tι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν πως χωρίζουν, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι αντιμετωπίζει ακόμη κάποια πρόβλημα στα θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού «US Weekly», η Angelina αισθάνεται ακόμη θυμό για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Brad όταν χώριζαν.
«Η Angelina θέλει να θεωρήσει (τον Brad) υπεύθυνο επειδή αισθάνεται πως έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τόσο τη δική της όσο και των παιδιών της» δήλωσε η πηγή.
Ένας από τους λόγους που η Angelina αισθάνεται έτσι είναι γιατί στις αρχές του χωρισμού τους, ο Brad της είχε δώσει την άδεια να πάρει τα παιδιά και να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ωστόσο μετά άλλαξε γνώμη.
«Το ζευγάρι πριν από το διαζύγιό του ταξίδευε αρκετά συχνά, και αυτό γιατί η Angelina δεν μπορούσε να ζει σε ένα συγκεκριμένο μέρος» πρόσθεσε μια ακόμη πηγή του περιοδικού «US Weekly» λέγοντας στη συνέχεια πως η Angelina ήθελε τα παιδιά της να ζήσουν σε πολλές χώρες και να εξερευνήσουν διαφορετικούς πολιτισμούς και όχι να περάσουν τη ζωή τους σε ένα συγκεκριμένο μέρος.