Γιατί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι νευριασμένη με τον Alpha;

20 Δεκεμβρίου 2019 16:08

Κωνσταντ

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Chicago» βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μίλησε στους δημοσιογράφους. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό», δεν δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό και την έντονη δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς του καναλιού απέναντι στη σειρά.
Πιο συγκεκριμένα, μόλις δημοσιογράφος του OPEN θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό για τις εξελίξεις στο σίριαλ του Παναγιώτη Χριστόπουλου και της Έλενας Σολωμού, το μάτι της… αμέσως γυάλισε!
«Άφησε με, γιατί έχω κάποια νεύρα με τον Alpha» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναζητώντας όλο νόημα και το μικρόφωνο του σταθμού. «Πού είναι ο Alpha;» αναρωτήθηκε.
«Η ιστορία ήταν να εξελιχθεί περισσότερο, ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια. Η δική μου ιστορία δεν έχει ακόμα εξελιχθεί καθόλου και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί» σημείωσε εμφανώς ενοχλημένη η ηθοποιός για το σίριαλ «Κρατάς μυστικό».
«Θα δούμε… Θα τα δείξει αυτά η ιστορία…» πρόσθεσε, επίσης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με νόημα.

https://youtu.be/O2E7_G58vbY

Οι εξελίξεις για τη σειρά

Παρότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα σειρά, δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημείωσε χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση. Οι φήμες ότι η σειρά θα διακοπεί και ότι δεν θα πάρει έγκριση για περισσότερα επεισόδια φούντωσαν. Μάλιστα σε συσκέψεις που έγιναν στο κανάλι είχε παρθεί αρχικά αυτή η απόφαση, ωστόσο φαίνεται ότι στον Alpha το ξανασκέφτηκαν και έτσι η σειρά πήρε μία μικρή παράταση για τέσσερα ακόμη επεισόδια με την ελπίδα αν ανέβει η τηλεθέαση να πάρει και επιπλέον επεισόδια στην πορεία.