Γιατί ο Alpha δεν έπαιξε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη – Όλο το παρασκήνιο

Δημοσιεύθηκε: 10/10/2020 14:00
Γιατί ο Alpha δεν έπαιξε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη - Όλο το παρασκήνιο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τηλεοπτικό της «αντίο» πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήρθαν να καλύψουν την εκδήλωση, όμως, μία κάμερα δεν ήταν εκεί. Ο λόγος για το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα» πως στην εκδήλωση υπήρχε κάμερα του Alpha, ωστόσο είχαν δοθεί σαφείς οδηγίες να μην παραστεί στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να μεταπείσει τα στελέχη, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

«Δεν ήταν προσωπική απόφαση κάποιας εκπομπής, ήταν απόφαση και εντολή τους σταθμού και μάλιστα η απόφαση αυτή ελήφθη και κοινοποιήθηκε στις εκπομπές δυο ημέρες πριν. Το Happy Day πήρε άδεια να στείλει κάμερα στην εκδήλωση, αλλά όχι για τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Η κάμερα της εκπομπής πήγε στην εκδήλωση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντέδρασε σε αυτό και προσπάθησε μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης να αλλάξει γνώμη στα στελέχη του Alpha. Σε καμία εκπομπή του Alpha δεν έπαιξαν δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Αυτό που λένε από τον Alpha, είναι πως δεν δόθηκε ποτέ εντολή να μην καλυφθεί γενικώς η εκδήλωση, αλλά δόθηκαν σαφείς οδηγίες. Οπότε καταλαβαίνετε» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.