Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκαταλείπει τα social media – «Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… » δηλώνει

Δημοσιεύθηκε: 09/09/2019 17:05
Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκαταλείπει τα social media - "Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… " δηλώνει

Εκτός social media αποφάσισε να μείνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter: «Εγκαταλείπω, ίσως τα ξαναπούμε σε ένα μήνα ή ένα χρόνο. Αντίο παιδιά!».
Με αυτό τον τρόπο δήλωσε την απόφασή του να κάνει μία «αποτοξίνωση» από τα Social Media, απέχοντας για κάποιο χρονικό διάστημα από αυτή τη δραστηριότητα. Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με τον ίδιο, θα τον βοηθήσει να απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media, να καθαρίσει το μυαλό του και να αφοσιωθεί στην καριέρα του.
Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησαν βίντεο από τον γυμναστή του, Χρήστο Φιωτάκη, που τον έδειχναν να σβήνει από το κινητό του τις εφαρμογές Facebook, Instagram, Twitter και Messenger, ο διάσημος παίκτης του τένις μίλησε για την απόφασή του αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση.
Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο.
Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δεν ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».
Η σχετική ανάρτηση του αθλητή στο Twitter για την απόφασή του.

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT