Κοκκινομάλλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο hot είναι το ginger – τα υπέρ & ντεφό (φωτογραφία)

4 Μαΐου 2019 16:00

Some like it ginger!  Έκανε τα πειράματά της στο Μadwalk -στο ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια, είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πλατινέ, μεταξύ άλλων- κι αποφάσισε τώρα να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Μην ανησυχείτε, δεν έγινε Marilyn η Ηλιάνα, αλλά κοκκινομάλλα.

Μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία με το νέο της look και ομολογουμένως ακόμα μια φορά είναι εντυπωσιακή.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν πάλι πρόκειται για περούκα ή όχι. Θα δείξει. Μοιάζει, πάντως, για εντελώς φυσικό – ουχί περούκα, με άλλα λόγια. Και αυτό το χρώμα την γλυκαίνει πολύ και τη φωτίζει. Πολλά «like» από εμάς.

TIP

Γι’ αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ τον χειμώνα ήταν trend το σκούρο καστανοκόκκινο, όπως το επέλεξαν Charlize Theron (στα Όσκαρ κιόλας) και Cate Blanchett, μόδα είναι σαφώς το κόκκινο. Αυτό το ανοιχτό, το ginger που σε παραπέμπει κατευθείαν στην Ιρλανδία – όπου πλεονάζουν οι φυσικοί κοκκινομάλληδες και κοκκινομάλλες.

Τα ντεφό του, πρώτον ότι αν έχεις άσπρες τρίχες ειδικά στο «στεφάνι» φαίνονται με το «καλημέρα», στο δεκαπενθήμερο, ενώ «ξερνάει». Είναι ένα χρώμα δηλαδή που με τη θάλασσα μπορεί να γίνει και καροτί! Η επιλογή, όπως πάντα, δική σου.  Προσωπικά, πάντως, αν και φυσική κοκκινομάλλα, προτιμώ το ξανθό σκούρο – είναι πιο βολικό και πάντα hot trend.

Ντονατέλλα Αδάμου