Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ανακριβές ότι πάω για δήμαρχος Σκιάθου»

18 Δεκεμβρίου 2018 11:51

Δεν κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, βάζοντας τέλος στα περί του αντιθέτου σενάρια που κυκλοφόρησαν εσχάτως.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό «DOWN TOWN» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να διεκδικεί τον δήμο Σκιάθο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Παράλληλα, μίλησε και για την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Μεταξύ άλλων, ο Αγγελόπουλος είπε στο περιοδικό:

Σήμερα νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου στο κομμάτι της υποκριτικής;

Σχετικά, ναι. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έκανα αυτό το βήμα στη ζωή μου, ωστόσο, είναι ένα γεμάτο δεκάμηνο όμορφων και ολοκαίνουριων εμπειριών. Μαθαίνω. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα στην αρχή – κι έτσι είναι. Μπορεί να ξεκίνησα μεγάλος σε αυτό τον χώρο -δεν άρχισα στα 20 μου όπως άλλοι- όμως, είμαι «μαθητής» και θέλω να μάθω. Διαβάζω, μελετώ, το προσπαθώ. Στην αρχή ήμουν πιο τρακαρισμένος, τώρα είμαι σαφώς καλύτερος, όμως, επαναλαμβάνω ότι μόνο δέκα μήνες ασχολούμαι με αυτό τον χώρο. Δεν είναι πολύς καιρός.

Σκέφτεσαι την εξέλιξή σου; Για παράδειγμα, θα ήθελες του χρόνου να κάνεις θέατρο;
Μόνο απλό δεν είναι. Εγώ, τώρα ξεκινάω. Κι επειδή ό,τι κάνω στη ζωή μου, ναι μεν έχει ένα ρίσκο, παρόλα αυτά είμαι μεθοδικός και λογικός. Θα έκανα θέατρο μόνο αν αισθανόμουν άνετα και απόλυτα σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω και δεν θα εκτεθώ. Και μαζί με μένα, ότι δεν θα εξέθετα ποτέ τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που, ό,τι κάνουν, το κάνουν βήμα – βήμα. Όχι όλα μαζί. Οπότε όχι, τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε, δεν θα έκανα θέατρο.

Ισχύει αυτό που γράφεται για σένα ότι θα ασχοληθείς με την πολιτική και θα κατέβεις υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου;

Καλύτερα να ρωτήσεις αυτούς που τα γράφουν και τους άλλους που βγαίνουν και τα λένε – κάποιοι από αυτούς κι εξ ονόματός μου, μάλιστα. Ανακρίβειες είναι όλα αυτά. Το ότι κάποιος αγαπά την πατρίδα του και τον τόπο του, δεν σημαίνει ότι θα γίνει σώνει και καλά πολιτικός. Ας λένε κι ας γράφουν ό,τι θέλουν. Το μέλλον θα δείξει καλύτερα για όλους μας.

Ήσουν πάντα έτοιμος για τις αρνητικές κριτικές;

Είμαι άνθρωπος που διαβάζει τις κριτικές γιατί πιστεύω ότι θα με βελτιώσουν. Κάποιος που είναι ακριβής και αμερόληπτος, θα υπογραμμίσει τις όποιες αδυναμίες και θα βελτιωθώ. Κάποιοι άλλοι πάλι, όχι. Δεν έχει, όμως, σημασία. Σημασία για μένα έχει ποιος λέει ή ποιος γράφει κάτι.