Ο «Ντάνος» τώρα και συγγραφέας: «Είναι σαν ομολογία, λίγο ωμό», παραδέχεται

Πολυπράγμων -λέμε τώρα- αποδεικνύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του «Survivor» πρώτα τέσταρε τις δυνάμεις του στην υποκριτική παίζοντας στο «Τατουάζ» – και την «άκουσε» από πολλούς. Δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Έτσι, δοκίμασε και τη συγγραφή.

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του πως το βιβλίο του σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά και συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Αυτοβιογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του, στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του.

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά».

 

View this post on Instagram

Finally…🙏🏻 @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @panosgi @elena_gerarhaki @to_barberiko #danoslife #danosbook Isograma Creative Agency

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on