Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη»

Δημοσιεύθηκε: 25/01/2020 08:40
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πριν συναντήσει τον παρουσιαστή, πέρασε από την καθιερωμένη ανάκριση με τις «Μύγες» να τον ρωτούν ευθέως για το πρόσφατο unfollow που έκανε στον Σάκη Τανιμανίδη.
«Δεν πιστεύω ότι όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram είναι και φίλοι σου πραγματικοί. Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον. Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιον είτε γιατί είναι φίλος σου είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά κάποια στιγμή, μέσα στο ξεκαθάρισμα που κάνω, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη», είπε χαρακτηριστικά και δεν άφησε περιθώρια για άλλες ερωτήσεις…

Ο γάμος και τα παιδιά…

Όταν βρέθηκε λίγο αργότερα στο στούντιο της εκπομπής απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν σκέφτεται να κάνει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια. Εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν με αγχώνει το θέμα του γάμου και των παιδιών. Το σκέφτηκα και νομίζω πως είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπό σου. Σίγουρα το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς και αυτός ο άνθρωπος να σου βγάλει το να θες να κάνεις παιδιά μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ενώ συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως δεν υπάρχει χρόνος για αυτό… Δεν είναι κάτι που με αγχώνει… Θα ήθελα, φυσικά! Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά και για να κάνεις παιδιά, πρώτα, πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο…» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.

Όσον αφορά, όμως, την προσωπική του ζωή και τη μοναξιά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος έχω αλλάξει λίγο το πρόγραμμα και έχω λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δεν σημαίνει ότι μπορεί να είμαι και κάθε μέρα μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή αλλά δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT