Γιώργος Αγγελόπουλος: Διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

6 Οκτωβρίου 2022 13:56

Γιώργος Αγγελόπουλος: Διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star.

Ο Nτάνος διέψευσε ωστόσο, κατηγορηματικά πως θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ανέφερε πως υπήρξε μόνο μια απλή συζήτηση για κάποιου είδους συνεργασία.

«Φυσικά έχω δει και εγώ την αναπαραγωγή όλων αυτών των πραγμάτων όλες αυτές τις ημέρες. Πριν από περίπου δέκα μέρες, όντως πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Κάτι το οποίο όμως δεν είναι εφικτό, γιατί όπως σας είπα το ραντεβού έγινε πριν από δέκα ημέρες και εγώ έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει άλλες συμφωνίες για το 2023 πρώτα ο Θεός, για μια συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν μπορώ να συμμετέχω, όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι. Είναι πολύ συγκεκριμένο, δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας. Εκεί, στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε και το σενάριο μήπως μπορέσει να γίνει κάποιου άλλου είδους συνεργασία μέσα στο παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά κι εγώ εξεπλάγην, γιατί άκουσα να συζητιούνται λεπτομέρειες για αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος συνάδελφός σας έχει περισσότερη πληροφόρηση από εμένα, αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα, ούτε ακριβώς και για το τι μπορεί να γίνει. Το αφήσαμε στο ενδεχόμενο αν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε κάτι ξανά και τον τρόπο. Αλλά δεν έχω συναντηθεί ξανά, δεν έχω ξαναμιλήσει».

Σάκης Κατσούλης: «Θέλω τον Ντάνο στο All Star Survivor για να υπάρχει ανταγωνισμός»

Σάκης Κατσούλης: «Θέλω τον Ντάνο στο All Star Survivor για να υπάρχει ανταγωνισμός»

Ο Σάκης Κατσούλης σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο All Star Survivor.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε, πως έχει δεχτεί πρόταση για τον φετινό κύκλο: «Δεν έχω κλείσει ακόμα. Νομίζω ότι δεν έχει κλείσει κανείς, είναι σε συζητήσεις».

«Θέλω τον Ντάνο, τον Μάριο Πρίαμο για να υπάρχει ανταγωνισμός» δήλωσε για τους παίκτες που θα επιθυμούσε κοντά του, ενώ εξέφρασε δημόσια τη στήριξη του στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Φύλακας Άγγελος», του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Απαντώντας στο αν έχει γίνει πρόταση για το νέο Survivor και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο ίδιος είπε: «Εννοείται της έχει γίνει πρόταση. Για εμένα είναι στο τοπ 3 των γυναικών, που πέρασαν απο το Survivor. Της αξίζει μια θέση στο All Star. Ήταν από τις πρώτες που έκανε ραντεβού».