Γιώργος Αγγελόπουλος: Έπεσε θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Δεκεμβρίου 2022 09:20

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κλοπής, καθώς το πρωί της Τετάρτης έκλεψαν την τσάντα του μέσα από το αυτοκίνητό του.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ίδιος έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση που γνωρίζουν κάτι.

Συγκεκριμένα, έκανε ανάρτηση στα stories του Instagram περιγράφοντας το συμβάν.

«Έχει κλαπεί μια τσάντα πλάτης, δερμάτινη χρώματος μαύρο, σήμερα στο Κολωνάκι στη συμβολή Καρνεάδου και Πλούταρχου, από το αυτοκίνητό μου στις 11.55. Παρακαλώ αν βρεθεί κάπου (ίσως πεταμένη) να επικοινωνήσει με το Τ.Α. Καισαιριανής.

Περιέχει προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά και προσωπικά έγγραφα. Ευχαριστώ».

Σε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στο «All Star Survivor».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί από το καλοκαίρι. Εντούτοις, διατηρούν χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να την προστατέψουν.

Σημειώνεται, πάντως, πως πρόσφατα ο Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση ούτε έχουν απαντήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

Σε ό,τι αφορά τη Βαμβακούση, είναι γεννημένη το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο.

Έχει σχεδόν 100.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Αγγελόπουλος που έχει κάνει πολλά likes στις φωτογραφίες που εκείνη ανάρτησε.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα, τα πήγε αρκετά καλά αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.