Γιώργος Αγγελόπουλος: επτασφράγιστο μυστικό η σύντροφός του

14 Μαΐου 2022 09:40

All Star Survivor: Αυτός είναι ο όρος του Ντάνου στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Γιώργος  Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1. αποκάλυψε ότι τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευλογία και πως αν έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει τα δικά του το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και η σύντροφός του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος  απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετείχε στο Survivor All Star, λέγοντας πως έχει κόψει κάθε επαφή πλέον. Ενώ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά και στα προσωπικά του.

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση υπό συγκεκριμένες συνθήκες και υπό συγκεκριμένα projects. Η σειρά που συζητάμε τώρα έχει να κάνει με πλατφόρμα αλλά δεν μου αρέσει να λέμε κάτι και να μην γίνεται γιατί έχει γίνει πάρα πολλές φορές». Για το All Star Survivor τόνισε: «Δεν έχω καμία επαφή εδώ και τρία χρόνια που με ρωτάς».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μία αινιγματική απάντηση: «Ο στίβος των προσωπικών είναι πολύ πιο δύσκολος, οπότε ας μη τα συζητάμε τώρα. Είναι ευλογία να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά για εμένα είναι η μεγαλύτερη αξία που μπορεί να δημιουργήσει ένας άνθρωπος στη ζωή. Το ξέρω εγώ κι ο άνθρωπός μου. Τι μόνος μου θα κάνω παιδιά;».

Αξίσει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνος κάνει λόγο για τον άνθρωπό του. Αφού δεν τον έχουμε δει ποτέ ως τώρα να κυκλοφορεί ανοιχτά με μια σχέση. Εκτός από αυτές που του χρέωναν τα δημοσιεύματα κατά καιρούς. Και αφορούσαν όποια φωτογραφιζόταν στο πλευρό του, ακόμη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ αυτή ήταν ήδη σε σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Προσπαθεί και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τελικά μήπως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του; Να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, όπως έχει πει πως επιθυμεί να κάνει; Ή μήπως μιλούσε γενικά και αόριστα;