Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τα πρώτα λόγια του

Συντάκτης: Newsroom

27 Οκτωβρίου 2022 13:55

Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα - Τα πρώτα λόγια του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο νικητής του Survivor είχε εισαχθεί για επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης του.

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο νοσοκομείο ο νικητής του Survivor

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία που ετοιμάζει, με αποτέλεσμα να πάει για αποκατάσταση.

Εκεί, όμως, διαπίστωσε ότι έχει ένα θέμα με το διάφραγμά του κι έτσι οι γιατροί του συνέστησαν τη χειρουργική επέμβαση, η οποία έγινε χθες.

«Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του. Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό. Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό».