Γιώργος Αγγελόπουλος: τι έκανε στη Μύκονο ο Ντάνος; Οι θαυμάστριές του πήραν… υπογλώσσια στην παραλία (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 09:30
Γιώργος Αγγελόπουλος: τι έκανε στη Μύκονο ο Ντάνος; Οι θαυμάστριές του πήραν… υπογλώσσια στην παραλία (φωτογραφίες)

Τι έκανε ο Ντάνος στη Μύκονο; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Μύκονο και τράβηξε όλα τα γυναικεία βλέμματα. Το γιατί το βλέπετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο πρώην νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, πήγε στο νησί για να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις. Οι οποίες αφορούν την προώθηση των δράσεων του σωματείου «Φύλακας Άγγελος»Το σωματείο το ίδrυσε μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη και τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντρούγκα. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό που στηρίζει παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά. Aλλά και ευπαθείς ομάδες.

Ανάμεσα στα ραντεβού με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και τη βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού, ξέκλεψε λίγο χρόνο για βουτιές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φόρεσε το μαγιό του στην Μύκονο και οι ένθερμες θαυμάστριές του πήραν… υπογλώσσια για να συνέλθουν! O Ντάνος είπε να χαλαρώσει κάνοντας μια βουτιά στο διάσημο Tropicana στο Παραντάις.

Η εμφάνιση του γοητευτικού Σκιαθίτη στην κοσμική παραλία σήκωσε τσουνάμι ενθουσιασμού στον γυναικείο πληθυσμό! Κατά την παραμονή του στην Μύκονο ο Ντάνος δεν έχασε την ευκαιρία για μια βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια. Όπου δείπνησε με καλή παρέα στο εστιατόριο Lotus.