Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «όχι» στο Survivor All Star και η Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

20 Μαρτίου 2023 16:30

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «όχι» στο Survivor All Star και η Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να μην μπει στο Survivor All Star.

«Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα τότε. Ζορίστηκα κάποιες φορές σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά μου άρεσε γιατί είχα συνηθίσει και είχε να κάνει και με τη θάλασσα, με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου… Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα ότι φτάνει».

«Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούργιο, το οποίο έχει να κάνει με ένα άλλο χώρο, ένα άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη Γη της Ελιάς και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου.

Το όχι μου γι’ άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν από τον Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη Γη της Ελιάς. Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα, είναι αυτός ο ρόλος μου».