Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρώει μαλλί της γριάς στη Σκιάθο

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 16:15

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρώει μαλλί της γριάς στη Σκιάθο

O Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, τη Σκιάθο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ο πρώην νικητής του Survivor συχνά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τη Σκιάθο, προκειμένου να γνωρίσει στο κοινό του τις ομορφιές του τόπου του.

Αυτή τη φορά ένα μια διαφορετική ανάρτηση…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να κραταέι ένα μαλλί της γριάς, ενώ χαμογελάει στο φακό.

«Βέβαια…!Μαλλί της γριάς… Γιατί του γέρου… πάνε…», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga)

All Star Survivor: Αυτός είναι ο όρος του Ντάνου στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πολύπλοκα σχετικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο All Star Survivor, αλλά είναι τελικά πολύ απλά. Στην επαφή που έκανε η παραγωγή με τον Ντάνο, εκείνος έθεσε ένα και μοναδικό όρο για να συζητήσει διεξοδικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο διακαής πόθος του Ατζούν για το All Star Survivor, αν και οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και οι καλύτερες. Ο Ντάνος λοιπόν ζήτησε να γίνει συζήτηση, αφού κλείσουν τα πρώτα ονόματα για το ριάλιτι. Στόχος του είναι να δει ποιοι θα είναι για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο ριάλιτι επιβίωσης θέλει να πάνε οι πραγματικά καλύτεροι στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνοι που έχουν γράψει ιστορία με τις επιδόσεις τους και όχι με τις ίντριγκες. Αν πειστεί με τα ονόματα που ακούσει, τότε θα συζητήσει για περισσότερες λεπτομέρειες με την παραγωγή. Ή και με τον ίδιο τον Ατζούν που είναι και το πιο πιθανό. Διαφορετικά, η πόρτα του θα παραμείνει κλειστή για το Survivor.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός, αρκεί ο όρος του να υλοποιηθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Αγγελόπουλος μπορεί να μην είναι αρνητικός, αλλά από την άλλη δεν τρελαίνεται με την ιδέα να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. Για να το κάνει, θα πρέπει αυτή η προσπάθεια να αξίζει.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ανάγκη από διαφήμιση ή περαιτέρω προβολή. Είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα δραστηριότητές του. Οι οποίες δεν έχουν σχέση με συμμετοχή σε ριάλιτι ή κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά δεν είναι και ο πρωτεύων στόχος του, όπως άλλων παικτών του Survivor.

Προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του στην αγαπημένη του Σκιάθο και περιμένει το τηλεφώνημα του Ατζούν. Αν ο όρος του υλοποιηθεί, τότε θα το σκεφτεί για το All Star Survivor.