Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρυφερές στιγμές με την Δήμητρα Βαμβακούση σε βραδινή τους έξοδο

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 17:30

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τρυφερές στιγμές με την Δήμητρα Βαμβακούση σε βραδινή τους έξοδο

Το τελευταίο διάστημα ο νικητής του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση ( η οποία συμμετείχε και η ίδια στο Survivor).

Το ζευγάρι βέβαια, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους.

Μάλιστα, πρόσφατα είχαν πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Κατά τον γυρισμό τους από το ταξίδι αυτό μίλησαν στις κάμερες για την σχέση τους και το πώς γνωρίστηκαν:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Για δουλειά ανεβήκαμε. Συνεργαζόμαστε σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάτι ωραία πράγματα που έρχονται».

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ότι έχετε ακούσει για τη γνωριμία μας είναι λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Εγώ τουλάχιστον, ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει. Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία. Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος ή ποιος είναι τριγύρω. Νομίζω και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά είναι δύσκολο. Πες ότι θες να γνωριστούμε, δεν το χαλάτε λίγο;».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι’ αυτό».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές, διασκέδασαν και απόλαυσαν το ποτό τους.

Πηγή φωτογραφιών: ndp