Γιώργος Αγγελόπουλος: Ζευγάρι με τη Δήμητρα Βαμβακούση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 10:01

Σε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στο «All Star Survivor».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί από το καλοκαίρι. Εντούτοις, διατηρούν χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να την προστατέψουν.

Σημειώνεται, πάντως, πως πρόσφατα ο Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, ο  Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση ούτε έχουν απαντήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

Σε ό,τι αφορά τη Βαμβακούση, είναι γεννημένη το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο.

Έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Αγγελόπουλος που έχει κάνει πολλά likes στις φωτογραφίες που εκείνη ανάρτησε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα, τα πήγε αρκετά καλά αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Βαμβακούση είχε μιλήσει και για τις απώλειες που βίωσε στην παιδική της ηλικία. «Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες…

Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή.

Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είχε πει μεταξύ άλλων.