Γιώργος Αμούτζας: αυτός είναι ο ρόλος που διεκδίκησε στις Άγριες Μέλισσες

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουλίου 2022 11:35

Γιώργος Αμούτζας: αυτός είναι ο ρόλος που διεκδίκησε στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό, για τα δοκιμαστικά που έκανε για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για το ιδιαίτερο βάρος που ένιωσε έχοντας για πατέρα τον Σταύρο Δελή

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος Σταματάκης του Σασμού σχολίασε το πόσο σκληρά χρειάστηκε να εργαστεί για να αποδείξει πως έχει μια δική του αξία στον χώρο.

«Μπήκα στο χώρο γρήγορα κι είχα πολλά να αποδείξω. Είχα ένα δύσκολο αγώνα. Έχω την ευχή και την κατάρα να έχω έναν πατέρα, που σχετίζεται με το χώρο. Έχει να σου προσφέρει, να σε στηρίξει, να σε βοηθήσει. Ο πατέρας μου είναι ο Σταύρος Δελής κι έχει την ανωτέρα δραματική σχολή, τον Ίασμο. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάρα γιατί χρειάζεται πολύ αγώνα και προσπάθεια για να σταματήσεις να είσαι ο γιος του Δελή».

«Το ένιωσα στα πρώτα χρόνια. Όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω γιατί μιλάει η δουλειά μου κι οι συνεργασίες μου. Αμούτζας είναι το πατρικό, ο πατέρας έχει το καλλιτεχνικό στο χώρο. Εγώ επέλεξα επίτηδες να μην κρατήσω το καλλιτεχνικό. Χρειάστηκε να κάνω μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποδείξω ότι δουλεύω για αυτό και για τον κόσμο και για τον εαυτό μου».

Τα δοκιμαστικά για τις Άγριες Μέλισσες

«Η πρώτη φορά που μιλήσαμε για τις Μέλισσες ήταν η πρώτη σεζόν. Τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε γιατί μόλις είχα υπογράψει με το Κόκκινο Ποτάμι. Τη δεύτερη σεζόν απλώς δεν έτυχε, δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Μετά από 5 οντισιόν. Ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Ήταν ωραίος ρόλος και τον ζήλεψα με την καλή έννοια. Τον θαύμασα και έπειτα που τον είδα. Τελικά δόθηκε σε έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Έδωσε μια σπουδαία ερμηνεία από τη δική του πλευρά. Αλλά λίγο μετά ήρθε ο Σασμός. Ήταν ο γιος του κλαριντζή του Βαμβακά, ο Μπάμπης».