Γιώργος Αμούτζας: «Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή»»

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 14:30

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή»»

Ο Γιώργος Αμούτζας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ανάγκη του να χαράξει τη δική του πορεία, χωρίς να στηρίζεται στον ηθοποιό πατέρα του, Σταύρο Δελλή.

«Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία κι ήδη έχω κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα.

Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά «ναι» και τα σωστά «όχι». Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα», είπε στη Real.

Γιώργος Αμούτζας: η απάντησή του για τον χωρισμό από την Έλενα Πιερίδου

Ο Γιώργος Αμούτζας έδωσε αινιγματική απάντηση για τη σχέση του με την Έλενα Πιερίδου και τον πρόσφατο χωρισμό τους

Ανάμεσα στις παραστάσεις του Φιλοκτήτη που πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Κώτσου για την Real. Ο ηθοποιός δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τον χωρισμό του από την Έλενα Πιερίδου. Την οποία θα δούμε φέτος στον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Γλυκάνισος.

Ο Γιώργος Αμούτζας είπε χαρακτηριστικά πως δεν του αρέσει να σχολιάζει τα προσωπικά του θέματα. Αλλά αρκείται να μιλάει για τη δουλειά του. Ενώ όλα τα υπόλοιπα του φαίνονται ότι είναι ριάλιτι.

«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής του Σασμού.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο. Ενώ από τον Μάρτιο που μας πέρασε, πήραν την απόφαση να στεγάσουν τον έρωτα τους κάτω από την ίδια στέγη. Με αποτέλεσμα η είδηση του χωρισμού τους να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας ερωτηματικά στο στενό τους περιβάλλον ως προς τι μπορεί να συνέβη ανάμεσα τους.