Γιώργος Αμούτζας: Έδωσε spoiler για το τέλος του «Σασμού»

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 14:26

Γιώργος Αμούτζας: Έδωσε spoiler για το τέλος του Σασμού

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας στην εκπομπή «[email protected]Star»

Ο «Νικηφόρος» από τον «Σασμό» μίλησε για το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένες σειράς του Alpha δίνοντας μάλιστα και ένα μικρό spoiler.

Σε ό,τι αφορά την επιτυχία και τις εξελίξεις στον «Σασμό» ανέφερε: «Πίστεψα στο βιβλίο και την παραγωγή. Δεν περίμενα να είμαστε πρώτοι όλη τη χρονιά.

Ο Σασμός δε θα τελειώσει ήσυχα και ωραία, θα αφήσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Στη νέα σεζόν θα δείτε καινούργια μυστικά, νέους ρόλους, ανθρώπους που έρχονται στο νησί με τη δική τους ιστορία.

Σχετικά με το αν ο «Νικηφόρος» θα μάθει όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Φυσικά και θα μάθει, δεν γίνεται να μην μάθει τα πιο σημαντικά ερωτήματα.

Σασμός: Η Αργυρώ ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό έπειτα από το χειρουργείο της Αργυρώς. Η Βρουλάκη βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση που της χάρισε τη ζωή.
Στον Σασμό ο Αστέρης δεν μπορούσε να μη βοηθήσει την αγαπημένη του δίνοντάς της το νεφρό του. Ήξερε ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση θα έβαζε την Αργυρώ σε πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Μπορεί η Μαρίνα να του είπε να μείνει μακριά από την κόρη της γιατί η αγάπη του έχει μετατραπεί σε εμμονή, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που τον αναγκάζουν να επέμβει. Ο Αστέρης είχε πάρει απόφαση να αφήσει την Αργυρώ να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον Σταύρο και τον μικρό Πετρή. Έκανε την καρδιά του πέτρα, αφού κατάλαβε ότι το παιδί είναι δικό του. Όμως, δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην τραγωδία που βίωνε η γυναίκα της ζωής του.

Έτσι ο Αστέρης της δίνει το ένα του νεφρό, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη και της προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη η Αργυρώ για το δώρο που της προσέφερε ένας άνθρωπος, θέλει να τον γνωρίσει.

Κινεί γη και ουρανό για να τον βρει, αλλά πέφτει πάνω σε κλειστά στόματα.
Η Μαρίνα δεν της λέει τίποτα για τον φύλακα άγγελό της, τηρώντας τη συμφωνία τιμής που είχε κάνει ο Σταματάκης.

Την ίδια ώρα, ο γάμος της με τον Σταύρο συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Τα οποία όσο περνάει ο καιρός τόσο διογκώνονται.

Είναι ολοφάνερο ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Αργυρώ μιλάει με τον Σταύρο και του ζητάει να χωρίσουν. Μπορεί να επιχείρησε δίπλα του να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του, όμως όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχθεί, νιώθει ακόμη βαθιά αισθήματα για τον Αστέρη.

Ο Σταύρος καταρρακωμένος, δέχεται να χωρίσουν αν και αγαπάει πάρα πολύ την Αργυρώ. Έτσι, φεύγει από την Κρήτη και επιστρέφει στην πατρίδα του, τα Γιάννενα.

Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ στη σειρά του Alpha. Θα βρεθούν ξανά μαζί, ζώντας για ακόμα μια φορά τον έρωτά τους, αλλά και αντιμετωπίζοντας και διάφορες προκλήσεις που τους φέρνει η ζωή.