Γιώργος Αμούτζας: Ο πρωταγωνιστής του Σασμού εκτάκτως στο χειρουργείο

15 Ιουλίου 2022 12:01

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε εκτάκτως στο χειρουργικό τραπέζι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το έργο κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένα θέατρα και Φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου. Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών.

Ωστόσο, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Ιουλίου παράσταση στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη αναβλήθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR ο Γιώργος Αμούτζας την Τετάρτη υποβλήθηκε σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση μετά από κολικό νεφρού. Ο ίδιος την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 7/7) ζήτησε από τους γιατρούς με δίκη του απόφαση και υπογραφή να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ώστε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε κανονικά στο γύρισμα του “Σασμού”, ενώ το βράδυ έπαιξε κανονικά στην παράσταση που είχε μεταφερθεί μια ημέρα αργότερα.

Μάλιστα, την ώρα της υπόκλισης αναφορά στην εισαγωγή του Γιώργου Αμούτζα στο νοσοκομείο έκανε και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος ζήτησε από τους θεατές να του χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.