Γιώργος Αρσενάκος: ο Νίκος Μουτσινάς του έκανε γενέθλια με τη συμμετοχή της Άννας Βίσση (βίντεο)

15 Απριλίου 2021 15:15

Γιώργος Αρσενάκος: ο Νίκος Μουτσινάς του έκανε γενέθλια με τη συμμετοχή της Άννας Βίσση

Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.  Μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα του, κάνοντας μια αναδρομή στο ξεκίνημά της.

Γιώργος Αρσενάκος: ο κριτής του House of Fame και συνιδρυτής της Panik, κάθησε στην πολυθρόνα της εκπομπής. Τότε άρχισε η έκπληξη. Στο πλατό μπήκε μια εντυπωσιακή τούρτα  με το λογότυπο της Panik. Ενώ στη μεγάλη οθόνη, εμφανίστηκε η Άννα Βίσση και τραγούδησε το Happy Birthday στο Γιώργο. Ο ίδιος συγκινήθηκε από την έκπληξη που του ετοίμασε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Είναι ένας τίμιος άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι πανούργος έξυπνος και χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την εταιρία» είπε η Άννα Βίσση με τον Γιώργο να συγκινείται.

«Φοβόμουν το δημόσιο λόγο. Γι΄αυτό δεν το είχα αποφασίσει μέχρι τώρα να κάνω τηλεόραση. Ξεκίνησα κάνοντας δημόσιες σχέσεις βράδυ και από τα περιοδικά».

Τι πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης για να τον διαλέξει; «Το σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να είναι σε ένα τομέα διαφορετικός. Και να έχει διάθεση για δουλειά. Όταν είδα ας πούμε την Ελένη Φουρέιρα για πρώτη φορά είπα: “Δεν υπάρχει άλλη που να το κάνει αυτό. Βλέπω πρόσωπα μέσα στη Ακαδημία που θεωρώ ότι μπορώ να συνεργαστώ. Έχω ήδη ξεχωρίσει 5 άτομα», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ντουέτο Άννας και Δέσποινας Βανδή!