Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν αποχώρησα από το Πρωινό για τη Φαίη Σκορδά, την αγαπώ»

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 08:35

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν αποχώρησα από το Πρωινό για τη Φαίη Σκορδά, την αγαπώ»

Ο πρώην Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη πως ο λόγος που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν ήταν η Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στο περιοδικό Hello και την Ελισάβετ Οικονόμου και αναφέρθηκε στη σύντομη συνεργασία που είχε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παραλίγο να σε βλέπαμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αλλά τελικά παρέμεινες λιγότερο από μια εβδομάδα. ποιος ήταν τελικά ο λόγος για τον οποίο αποχώρησες;

Πάντως ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα δεν ήταν η Φαίη Σκορδά, την οποία αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και σωστή ως άνθρωπος.

Άρα, είχες πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα;

Ουδέν σχόλιον.

Η Φαίη Σκορδά είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού αφού, όπως ανακοινώθηκε, ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Θα συνεργαζόσουν μαζί της στη νέα της πρωινή εκπομπή;

Δεν θα συμμετείχα σε πρωινή εκπομπή γιατί δεν μου ταιριάζει. Το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι δεν ήμουν εγώ. Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά πιο πολύ τα realities όπου δοκιμάζεις τις αντοχές και τις ικανότητες σου.

Θεωρεί της Φαίη Σκορδά μια ερωτεύσιμη γυναίκα;

Πολύ! Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα.

Σε παλιότερες δηλώσεις του για το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε πει:

«Με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρχε συνεννόηση. Δεν ήμουν καν στο πάνελ, με είχαν βάλει να ανοίξω ένα αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, παρά να ανοίγω το αυτοκίνητο. Η συμφωνία ήταν άλλη, να είμαι στο πάνελ αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Στη ίδια ομάδα όχι, αλλά θα πήγαινα αλλού. Με τη Φαίη έχω μιλήσει αρκετές φορές, με τον Γιώργο όχι»
«Μου είχε γίνει η πρόταση για το”J2US”, αλλά επειδή ήμουν στον ANT1 με την Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Σαφώς θα ήθελα να ήμουν στο “Πρωινό” του ANT1. Την αγαπάω την Φαίη, με έχει στηρίξει και θεωρώ πως κι εγώ την έχω στηρίξει σε κάποια πράγματα. Δεν μου είχαν δώσει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω. Ένιωθα ότι ήμουν βάρος.

Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow. Sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα, αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό».

φωτογραφίες: papadakis pressndp