Γιώργος Αυτιάς: «Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία»

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 10:47

Τηλεποπτικά σφηνάκια: Οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 και τη μεταγραφή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό τηλεθεατής και μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία τις μεταγραφές του και για την εποχή που όλοι προεξοφλούσαν την τηλεοπτική του αποτυχία μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1.

Φέτος άλλαξαν πολλά πρόσωπα τηλεοπτική στέγη. Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό;

Αν υποτιμήσεις τον ανταγωνισμό, χάθηκες! Πάντα κινούμαι με σεβασμό και προσοχή σε κάθε εκπομπή. Εύχομαι ότι, το καλύτερο σε όλους!

Έχετε ζήσει κι εσείς αυτή τη διαδικασία της αλλαγής φεύγοντας από τον ΑΝΤ1…

Ναι, έφυγα γιατί μου δόθηκε τότε η ευκαιρία να χτίσω μία νέα εκπομπή που να πρωταγωνιστεί. Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία αλλά οι Έλληνες τηλεθεατές με τίμησαν και με τιμούν.

Την εποχή που ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε να ανταγωνίζεται τηλεοπτικά τον Γιώργο Παπαδάκη πολλοί ήταν εκείνοι που σημείωναν ότι ο μαθητής τελικά ξεπέρασε τον δάσκαλο κυρίως τα ποσοστά τηλεθέασης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που γινόντουσαν τα τηλεοπτικά έκτροπα στην πρωινή ζώνη με τους δημοσιογράφους των εκπομπών του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιώργου αυτιά να ανταγωνίζονται ακόμα και για το ποιος θα βάλει την επιστροφή στο αυτί του καλεσμένου.