Γιώργος Αυτιάς: Ξεκινάει πρώτος την κούρσα της ενημέρωσης

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 00:01

Ο Γιώργος Αυτιάς  φαίνεται ότι θα κόψει πρώτος το νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, 2022-2023 αλλά και του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ .

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής για 12η χρονιά θα λέει «Καλημέρα» στις 5.30 το πρωί τα Σαββατοκύριακα.

Ο Γιώργος Αυτιάς κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου στον ΣΚΑΙ

Φέτος μένουν ακριβώς δύο εβδομάδες πριν ξαναβγεί στον «αέρα» αφού η εκπομπή του θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου. Ο ΣΚΑΪ ήδη από την περσινή σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς το νέο του πρόγραμμα. Φαίνεται ότι το ίδιο θα πράξει και φέτος. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, το «Σήμερα» και οι «Αταίριαστοί» θα βγουν στον αέρα στις 29 Αυγούστου, ανανεωμένες και γεμάτες αλλαγές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Γιώργος Αυτιάς: Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό «Θα συνεχίσουμε με μία εντελώς διαφορετική εκπομπή»

Γιώργος Αυτιάς: Δείτε την κόρη του δημοσιογράφου - Της έχει μεγάλη αδυναμία (φωτογραφίες)

Ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για την φετινή σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.

Ο Γιώργος Αυτιάς ξεκαθάρισε πως η νέα του εκπομπή που θα έρθει από Σεπτέμβρη θα είναι εντελώς διαφορετική οσον αφορά τα πρόσωπα που θα την  στελεχώσουν αλλά και στο περιεχόμενό της

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα.

Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου.

Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…»