Γιώργος Χρανιώτης: «Εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor»

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 08:00

Γιώργος Χρανιώτης: «Εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor»

Καλεσμένος στο After Dark ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και αποκάλυψε στιγμές από την προσωπική του ζωή, την εμπειρία του σαν πατέρας και σχολίασε το φετινό Survivor

Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε χαρακτηριστικά για το Survivor:

«Εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο δεν με αφορά ιδιαίτερα και δεν το βλέπω. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν είχα δει ούτε το δικό μου. Μου αρέσει να τα ζω τα πράγματα».

«Για το All Star Survivor νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος. Και δεύτερον δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου. Είμαι λίγο μεγάλος σήμερα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι, μια περίοδος ξεγνοιασιάς αυτή που ζήσαμε. Σε μια δύσκολη και πολύ ειδική συνθήκη. Δεν έχεις κινητό, δεν έχεις social media, δεν έχεις χρήματα και δεν έχεις αγάπη. Γιατί δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς».
«Θυμάμαι πως όταν μίλησα με την σύζυγο μου, την Γεωργία στο τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες δεν είπαμε κουβέντα γιατί κλαίγαμε. Δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε κουβέντα. Δεν μιλήσαμε ποτέ και κλαίγαμε. Το ίδιο και με τον μπαμπά μου. Ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις. Εκεί αποφάσισα να παντρευτώ, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να συνοδεύσω τον μπαμπά μου στα τελευταία βήματα της ζωής του και να είμαι δίπλα του».

 

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση Mama Mia! και σχολίασε τον ρόλο του και τη συνεργασία με τη Θέμιδα Μαρσέλλου

«Εμένα με έχει απορρίψει σε μια οντισιόν παλιά, ως ανασφαλής ηθοποιός, η πρώτη μου αντίδραση ήταν, “Όντως θέλει να συνεργαστούμε, η γυναίκα με άκουσε μα τραγουδάω, με είδε να χορεύω και δεν της έκανε όλο αυτό”. Είπα “ωραία”. Ήθελα παρά πολύ να συνεργαστώ μαζί της αλλά μερικές φορές με πιάνει ένα πράγμα, την είχα βάλει σε άλλη κατηγορία, ότι “κάνει δουλειές που με αφορούν, κάποια στιγμή μπορεί να συνεργαστούμε αλλά δεν το βλέπω” οπότε ήταν έκπληξη για μένα, ευχάριστη. Έκανα ότι επεξεργάστηκα την πρόταση. Έκανα λίγο τον δύσκολο».

Ο ρόλος του πατέρα και του συζύγου

«Ο ρόλος του πατέρα είναι ένας ρόλος που δεν ξέρεις ποτέ τα λόγια σου, αυτοσχεδιάζεις και… ζητάς βοήθεια από το κοινό. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ταξίδεψα πολύ, διασκέδασα και είχα πολύ ελευθερία στη ζωή μου. Τώρα μαθαίνω πώς είναι να πληρώσεις ένα τίμημα στην ελευθερία που έχεις. Για να έχεις τον πιο όμορφο άνθρωπο στον κόσμο να σου χαμογελάει κάθε μέρα»