Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: συμπλήρωσαν τρία χρόνια γάμου

24 Ιουνίου 2021 20:15

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: συμπλήρωσαν τρία χρόνια γάμου

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: συμπλήρωσαν τρία χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός και η χορογράφος παντρεύτηκαν το 2018 στο νησί της Τήνου σε μια παραδοσιακή τελετή που τους έχει μείνει αξέχαστη. Η ευτυχία τους συμπληρώθηκε αργότερα με τη γέννηση του γιου τους.

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια,τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος,τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι απο την ενέργεια και τη χαρά μας,τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου,το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας(και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες),ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη»μας με τις παραδόσεις του γάμου…όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αλήθινα…3 years wedding anniversary🙌]

Υ.γ. Μείνετε στην αλήθεια σας και στον αυθορμητισμός σας!!!! 🙏🏻🤍🙏🏻». Έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα στον λογαριασμό της στο Instagram.