Γιώργος Χρανιώτης: «Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 18:15
Γιώργος Χρανιώτης: «Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά»

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποιητικής συμπεριφοράς που έχουν καταγγελθεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά και για την παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν 20 χρόνων από σκηνοθέτη.

Γιώργος Χρανιώτης: «Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά».

«Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχω συνεργαστεί, αλλά όχι με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Τον Λιγνάδη τον θαύμαζα πολύ. Το μόνο που ήξερα από την προσωπική μου συνεργασία ήταν ότι ο Κιμούλης, ένας πολύ ενδιαφέρων καλλιτέχνης, είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, αλλά σε καμία περίπτωση εγκληματικός.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολος και καλώς ή κακώς δεν μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς. Εγώ είχα μαζί του μια υπέροχη συνεργασία», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Με όλη αυτή την ιστορία θυμήθηκα ότι στα 20 μου ένας σκηνοθέτης μού έκανε πέσιμο, αλλά εγώ αρνήθηκα την πρότασή του. Ευτυχώς ήταν ευγενικός και το σταμάτησε. Αν όμως με δυσκόλευε, είχα τη σωματική δύναμη να τον απωθήσω.

Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δεν μπόρεσαν να ουρλιάξουν σε έναν τέτοιο άνθρωπο και δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά». Είπε στο Secret.