Γιώργος Χριστοδούλου: «Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;», είπε για Λέχου – Κιμούλη

Συντάκτης: Newsroom

22 Νοεμβρίου 2022 13:56

Γιώργος Χριστοδούλου:« Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;», είπε για Λέχου - Κιμούλη

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μια συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη και επανήλθε με νέο σχόλιο για τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη. Ο ίδιος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη ηθοποιό, καθώς τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.

«Όταν πρωτοσυνάντησα την Έλλη Λαμπέτη με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί. Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες».

«Δεν με έχουν ενοχλήσει εδώ και πολλά χρόνια για δουλειά στην τηλεόραση. Μου ζήτησαν να στείλω μία φωτογραφία σε μία casting director για να με δει και όταν πήγα και την συνάντησα, της είπα ότι δεν θα συνεργαστούμε».

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε  για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αναφέροντας πως του ζήτησε να τον φιλοξενήσει στο θέατρό του. «Δεν κατάλαβα γιατί δεν θα έπρεπε να το κάνω», σχολίασε.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να δηλώνει πως: «είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί; Δηλαδή, όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί του, δεν; Τίποτα;».

«Δεν είναι ψέμα όσα είπα για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγω να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που είμαι μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάνε όταν τους ενοχλεί κάτι και το κάνουν πολύ αργότερα».

Εκείνο που τον πληγώνει είναι που δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, καθώς όταν το ήθελε δεν μπορούσε το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί.

Κατερίνα Λέχου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στους συναδέλφους της

Δηλώσεις στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του ANT1 έκανε ηθοποιός Κατερίνα Λέχου αναφερόμενη στην αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης στην Ζέτα Δούκα αλλά και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για τις αποκαλύψεις που έκανε η ηθοποιός ένα χρόνο πριν “Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ.”