Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι λυπηροί οι Έλληνες γύρω στις 4 με 5 τα ξημερώματα»

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 08:40

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι λυπηροί οι Έλληνες γύρω στις 4 με 5 τα ξημερώματα»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε στην Κυψέλη της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για το διάστημα που δούλευε νύχτα και για το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει με το αλκοόλ.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ. Ενώ ανέφερε και τον λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να το αντιμετωπίσει και να το κόψει λίγο πριν από την πανδημία. Δούλεψε για πολλά χρόνια σαν μπάρμαν και η δουλειά αυτή δεν τον βοηθούσε για να απέχει από το ποτό. Ωστόσο αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει νύχτα.

Παράλληλα μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έκανε για πολλά χρόνια και τον βοήθησε να ξεπεράσει πολλά πράγματα στη ζωή του.

«Όσο έπινα ακόμα, δοκίμασα ένα βράδυ να μην πιω για να δω τι γίνεται έτσι για πλάκα. Ήταν λυπηρό, ήταν γύρω στις 12 και δεν μπορείς να αρθρώσεις. Ήταν πολύ νωρίς. Όταν είσαι συντονισμένος σε αυτό, δεν μπορείς κι εσύ να αρθρώσεις, οπότε είμαστε όλοι συνεννοημένοι. Επειδή δούλεψα από μικρό μπαράκι μέχρι και μπουζούκια και το ξέρω όλο, μπορώ να πω ότι είναι λίγο λυπηροί οι Έλληνες γύρω στις 4 με 5»

Δουλεύοντας νύχτα για 22 χρόνια

«Έκανα τα λάθη στην αρχή…Θα σας πω, για να ξέρει και ο κόσμος! Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το αλκοόλ, με πήρε όμως μία… μπάλα, δουλεύοντας νύχτα. Η καριέρα αυτή κράτησε 22 χρόνια, γιατί εγώ δουλεύω νύχτα από τότε ’96 στο νησί (σ.σ. τη Ρόδο). Λόγω της νυχτερινής δουλειάς έπινα κάθε μέρα. Δεν ήταν θέμα αλκοολισμού! Δεν σηκωνόμουν το μεσημέρι να πιω, άλλα (συνειδητοποίησα ότι) πίνω κάθε μέρα! Πώς θα γίνει; Πώς θα περάσεις το βράδυ;»

«Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα το αλκοόλ αλλά με έκανε αρκετά οξύθυμο».