Γιώργος Δασκαλάκης: Χειρουργήθηκε ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Αυγούστου 2022 15:15

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο νοσοκομείο της Ρόδου και οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση όγκου από τους λεμφαδένες.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Υποβάλλεται σε συνεχείς παρακεντήσεις για την εξαγωγή υγρών τόσο στο μυοκάρδιο όσο και στους πνεύμονες

Ο Δασκαλάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση. Στη λεζάντα έγραψε «Αγάπες μου 1:0 για μας!!! Η Παναγία μαζί μας!!!».

Πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει στα κοινωνικά δίκτυα: «Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα… άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει…

Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!!

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα… Θεέ μου βάλε το χέρι σου».

Την επόμενη μέρα «ανέβασε» μία φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο, με μάσκα οξυγόνου.

«Πρώτη φορά σε ασθενοφόρο. Μας πρόλαβε», σημείωσε.

Η επόμενη ανάρτηση ήταν μέσα από το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου». Στη λεζάντα ανέφερε: «Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!!

Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!!».

Ο Δασκαλάκης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα με την υγεία του. Παλιότερα ζύγιζε 268 κιλά και δέχθηκε να του τοποθετηθεί στο στομάχι γαστρικό δαχτυλίδι προκειμένου να χάσει βάρος.

Μετά την επέμβαση, παρότι έχασε 183 κιλά, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και από τότε άρχισε… αγώνας δρόμου για να ξεφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής.

Ο ίδιος μιλώντας στο Ηappy Day είχε πει: «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά.

Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού. Εμένα η ζωή μου άμα τη δεις είναι δεκατρία χρόνια αδύνατος, είκοσι χρόνια πιο πολύ προικισμένος και τα υπόλοιπα επτά οκτώ χρόνια έτσι».