Γιώργος Δασκαλάκης: Yποτροπίασε η υγεία του – «Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο», λέει η σύντροφός του

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 16:00

Γιώργος Δασκαλάκης: Yποτροπίασε στην υγεία του - «Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο», λέει η σύντροφός του

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Δασκαλάκης αποκάλυψε ότι υποτροπίασε στην υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει μάχη με τον καρκίνο και προσπαθεί να κρατηθεί δυνατός.

Η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση υγείας του Γιώργου Δασκαλάκη.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ» αποκάλυψε η Μαρία Ντινόρη.

   
Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Δεν είμαι τόσο δυνατός ρε παιδιά! Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα! Να σας πω κάτι… ίσως να είμαι τυχερός. Έχει τις στιγμές που λυγίζεις. Λες ναι ρε θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω. Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες γιατί σε μένα; Μα γιατί σε μένα όλα;» είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης και συγκλόνισε με τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής περιέγραψε στην εκπομπή του Alpha πώς ξεκίνησε όλο αυτό: «Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο Γουμενίδη και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα, σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία, με πονούσε. Τραγουδούσα κανονικά. Έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου και άρχισα να έχω φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξη μου. Τραγουδούσα και έπεσα κάτω. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στην μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη εντελώς τυχαία βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου».

«Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω» τόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης.