Γιώργος Γάλλος: Συμφωνία-έκπληξη! Έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 10:00

Γιώργος Γάλλος: Συμφωνία-έκπληξη! Έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ

Είναι από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς, είναι και περιζήτητος. Ο Γιώργος Γάλλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος ήταν καταπληκτικός ως Μιλτιάδης στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, έρχεται ως… διπλός πράκτορας το φθινόπωρο. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Μάγισσα. Η οποία και θα έχει έντονη… γεύση από Άγριες Μέλισσες.

Τη σειρά υπογράφουν οι Τσαμπάνη και Καλκόβαλης, οι δημιουργοί δηλαδή των Μελισσών, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος. Και πρωταγωνίστρια είναι η Έλλη Τρίγγου. Στη συγκεκριμένη σειρά ποντάρει πολλά ο ΑΝΤ1 και η παρουσία του Γιώργου Γάλλου μας προκαλεί μεγάλη χαρά.

Ο ηθοποιός πάντως εκτός από το κανάλι του Αμαρουσίου, θα εμφανιστεί και στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα, στη νέα σειρά του Άγρια Γη.

Σύμφωνα με το zappit.gr, ο Γιώργος Γάλλος θα υποδυθεί τον Πέτρο Γαλάνη. Πρόκειται για τον πατέρα του Άρη (Στέφανος Μιχαήλ) και ιδιοκτήτη της φάρμας. Ο ίδιος θα εμφανιστεί στην σειρά σαν flashback που από εκεί θα ξεκινήσουν όλα, με τη Ζέτα Δούκα να ενσαρκώνει το ρόλο της Όλγας Γρίβα. Ο ΣΚΑΪ κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή του στην Άγρια Γη. Προφανώς για να προκαλέσει αίσθηση με την έκπληξή του.

Ο Γιώργος Γάλλος, λοιπόν, θα έχει ξανά την ευκαιρία –κι εμείς την τύχη να τον δούμε- να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του σε μια τηλεοπτική σειρά, που φαίνεται πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις την ερχόμενη σεζόν. Και στην οποία το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πάρα πολλά για να μπει σφήνα στον έντονο συναγωνισμό.

Ο μιντιάκιας