Γιώργος Γερολυμάτος: «Τη γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς, περίπου»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Οκτωβρίου 2022 11:00

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Γερολυμάτος σχετικά με την προσωπική του ζωή καθώς παραδέχθηκε ότι… περίπου απάτησε τη σύζυγό του!

Ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος ήταν καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο κομμάτι του έρωτα και της απιστίας καθώς και στη γνωριμία με τη σύζυγο του.

Αρχικά είπε ότι «αγαπάς μόνο μια φορά αληθινά. Δηλαδή τώρα με τη γυναίκα μου δεν είμαι μόνο ερωτευμένος, ξεπερνάω τα σύνορα του έρωτα και την αγαπώ.

Είναι πολύ πιο μεγάλη και σφαιρική η έννοια. Ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας, η αγάπη όμως πιστεύω πως έρχεται μόνο μια φορά».

Σε άλλο σημείο, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε ότι είχε αδυναμία στο ωραίο φύλο και πως δεν υπήρξε… φαν της μονογαμίας. «Ήμουν γυναικάς πολύ. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες και δεν ήμουν πιστός.

Δεν μπορούσα με μια γυναίκα και το ομολογώ. Γιατί; Δεν είναι κακό αυτό. Κάποιες κοπέλες που έκαναν σχέση μαζί μου, ανακάλυπταν ότι είχα και παράλληλη σχέση και γινόταν χαμός. Αλλά όμως ήμουν πολύ ευγενής, γλυκός, τρυφερός, δεν έβρισα ποτέ και δεν σήκωσα ποτέ το χέρι μου σε γυναίκα».

Στη συνέχεια ο Γερολυμάτος περιέγραψε τη γνωριμία με τη σύζυγό του ως εξής: «Έκανα σχέσεις αλλά απλώς όλο και κάτι συνέβαινε. Μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου. Δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά, ήρθε με παρέα στο μαγαζί που τραγουδούσα και έγινε αυτό το ξαφνικό.

Ήταν η επίσημη αγαπημένη μέχρι που τη στεναχώρησα μια φορά και σηκώθηκε και έφυγε».

«Την απάτησες;» αναρωτήθηκε, από την πλευρά της, η Μπακοδήμου για να δώσει την απάντηση ο Γερολυμάτος «όχι ακριβώς, περίπου. Εκεί που είχα μάθει ότι όλα ήταν εύκολα και μπορούσα να αντικαταστήσω μία γυναίκα πολύ εύκολα, ανακάλυψε ότι φεύγοντας, εγώ πόναγα.

Δεν το είχα νιώσει ξανά αυτό το πράγμα, ποτέ…».