Γιώργος Γεροντιδάκης: Διακοπές με την σύντροφό του Άσπα

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 11:57

Σασμός: Το μυστικό και το ένοχο παρελθόν του νέου αστυνομικού

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες δεν συνηθίζει να μιλάει και να προβάλλει την προσωπική του ζωή όμως να πρώτη φορά ανέβασε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διατηρεί σχέση με την μακιγιέρ της σειράς Άγριες Μέλισσες, Άσπα, με την οποία είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες.

Ο ηθοποιός έγραψε Στην ανάρτηση του μιλώντας για την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Με άνοιξη σε λάτρεψα και μ’ ένα καλοκαίρι σε ψάχνω σ» άλλες εποχές, με σύννεφο κι αγέρι»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του για ένα γάμο Ενώ είχε μιλήσει για την μητέρα του και την οικογένειά του.

«Δεν νιώθω ακόμη αρκετά ώριμος για να γίνω πατέρας, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση. Νομίζω ότι είναι μια ημέρα πολύ κουραστική για το ζευγάρι που παντρεύεται…

Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν 4 ετών. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πάλι και η μητέρα έκανε άλλες δύο κόρες και ο πατέρας μου άλλον έναν γιό. Είμαστε πέντε αδέλφια. Ο αδελφός μου είναι μαζί με την σεφ Ντίνα Νικολάου στο Παρίσι. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εγώ σαν μεγαλύτερος έχω την «εποπτεία» τους. Οι γονείς μας κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν, τα αδέλφια θα μείνουν όμως.

Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, παιδί μεταναστών, που έχει γεννηθεί στην Βενεζουέλα και η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι από την Χιλή. Ο πατέρας μου ζει πλέον μόνιμα στην Αστυπάλαια, όπου έχει σουβλατζίδικο. Παλιά είχε σουβλατζίδικο στον Πειραιά, όπου πήγαινα και βοηθούσα για το χαρτζιλίκι μου, πριν πάω στο θέατρο για πρόβα.

Aκόμη και αυτή η δουλειά, που πρέπει να είσαι υπεύθυνος, αλλά και ότι κλήθηκα από μικρός να αντιμετωπίσω αυτήν την σύνθετη κατάσταση με την οικογένεια μου, με έχει κάνει να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις πιο ώριμα».