Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται γιατί έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του στις Άγριες Μέλισσες»

3 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Βόμβα στον Σασμό: Έτοιμος να πει το «ναι» ο… κακός των Μελισσών Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στο 7Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου για τα ψυχικά τραύματα που έχει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες. Στο χθεσινό επεισόδιο η κρίση που περνά σαν χαρακτήρας, μετά από όσα έχει κάνει, φάνηκε πόσο πολύ τον βασανίζει.

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται γιατί έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του στις Άγριες Μέλισσες».

Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Μελέτης; Γιατί ο κόσμος δεν τον μισεί;

Γιατί είναι ένα τραγικό πρόσωπο, ένας τραγικός ήρωας. Ο Μελέτης, μέσα στα σκοτάδια του, έχει και τις φωτεινές στιγμές του. Έχει αξίες, είναι παραδοσιακός, εργατικός. Προσπαθεί τώρα με την Κορίνα να κάνει έναν ωραίο γάμο, να ντυθεί γαμπρός και να γίνει πατέρας- αν και η Κορίνα έχει χάσει τον ενθουσιασμό της μαζί του σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτός το παλεύει. Θέλει να ανήκει κάπου. Είναι επιτακτική του ανάγκη ο γάμος και θέλει παιδιά. Έτσι νιώθει ότι θα απεγκλωβιστεί συναισθηματικά και θα φτιάξει κάτι δικό του.

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί αυτομαστιγώνεται…

Αυτομαστιγώνεται για να μην σκέφτεται αυτά που έκανε, τους φόνους. Έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του με ακραίο τρόπο. Ο Μελέτης νοσεί, πονάει η ψυχή του. Θα έλεγα ότι έχει μια ψυχική ασθένεια. Ο πόνος τού φέρνει μια ισορροπία για να συνεχίσει να υπάρχει. Χρειάζεται παρακολούθηση αλλά δεν έχει τη μόρφωση να το αντιληφθεί και να τρέξει για βοήθεια. Κάνει κακό στον εαυτό του και ζει επικίνδυνα, αυτοκαταστρέφεται, όπως ο Κωνσταντής με το αλκοόλ. Είναι κατεστραμμένοι και οι δύο από τις εντολές του Δούκα. Όταν έχεις το αίμα τόσων ανθρώπων και της ίδιας σου της μάνας στα χέρια σου, σε κυνηγάει μια κατάρα.