Γιώργος Γεροντιδάκης: ο μυστικός γάμος με την Άσπα του

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 09:00

Γιώργος Γεροντιδάκης: ο μυστικός γάμος με την Άσπα του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, καθώς ο ρόλος του ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, υπήρξε καθοριστικός και για την εξέλιξη της σειράς.

Παράλληλα ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κοινό, τόσο για το ταλέντο του, όσο και για την σεμνότητά του. Για αυτό και οι περισσότεροι ξεκίνησαν να του στέλνουν ευχές, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι παντρεύτηκε.

Η διάψευση και τα σχέδια

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης παντρεύτηκε σε μυστικό γάμο, την σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν επικεφαλής make up artist στις Άγριες Μέλισσες, αρκετοί συνάδελφοί του και φίλοι του στην σειρά εξεπλάγησαν γιατί δεν γνώριζαν το παραμικρό. Πολλοί από τους θαυμαστές του ηθοποιού άρχισαν να διαδίδουν την είδηση μέσω των social media, στέλνοντας μάλιστα και τις ευχές τους στον αγαπημένο τους ηθοποιό.

Ωστόσο ο ίδιος ο Γιώργος Γεροντιδάκης διέψευσε την είδηση: «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Ο σεμνός και αθόρυβος Γιώργος, είχε μία ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική χρονιά λόγω των γυρισμάτων της σειράς, αλλά οι διθυραμβικές κριτικές που άκουσε ή είδε να γράφουν για εκείνον, ειδικά με την κορύφωση του ρόλου του, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή. Με την αγαπημένη του Άσπα, γνωρίστηκαν φυσικά στα παρασκήνια της σειράς και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Εκείνη επιμελήθηκε και την ιδιαιτερότητα της εμφάνισής του με την απόπειρα του Μιλτιάδη που του στέρησε το φως από το ένα μάτι. Όλες οι απαιτητικές και ιδιαίτερες μεταμορφώσεις στην σειρά για όλους τους ρόλους, φέρουν την υπογραφή της.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μυστικός γάμος για τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες

Δημόσια δεν τους έχουμε δει ποτέ μαζί καθώς και οι δύο το αποφεύγουν

Η μοναδική αναφορά που είχε κάνει ο Γιώργος στη σύντροφο της ζωής του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει είχε γίνει σε συνέντευξή του, όταν πια είχαν πάρει την απόφαση να συζήσουν: «Όλα μας προέκυψαν πολύ ήρεμα. Ούτε έγινε σκόπιμα η συγκατοίκηση, ούτε και πιέστηκα από αυτήν. Κι επειδή δουλεύω από μικρό παιδί είτε στο μαγαζί του πατέρα μου είτε και σε άλλες δουλειές πριν γίνω ηθοποιός, αυτό μου έδωσε μια διδαχή για τη ζωή μου, που ακολουθώ μέχρι σήμερα. Να μην πιέζω τις καταστάσεις, αλλά ούτε και να πιέζομαι από αυτές. Την ελευθερία σου επίσης τη διαμορφώνεις εσύ από μόνος σου μέσα σε μια σχέση. Ένας άντρας δεν αντιμετωπίζει απαραίτητα τη μετάβαση από την εργένικη ζωή στη συμβίωση ως απαγόρευση της κυκλοφορίας. Είναι πολύ ευχάριστο να μοιράζεσαι τις στιγμές της ζωής σου με έναν άλλον άνθρωπο».

Όσο για το για ποιο λόγο δεν του αρέσει να μιλά για την προσωπική του ζωή ήταν αρκετά σαφής: «Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να δίνω λαβές για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, έχω την αίσθηση ότι δεν αφορά κανέναν».

Αυτήν την εποχή το ζευγάρι κάνει διακοπές και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί ο Γεροντιδάκης πρόκειται να εισβάλλει στον Σασμό. Είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο δίπλα στον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Έτσι, παρότι οι φήμες για μυστικό γάμο δεν ίσχυαν όταν κυκλοφόρησαν, η αλήθεια είναι ότι οι δύο τους πράγματι ετοιμάζονται για στέφανα, κάτι που πρόκειται να συμβεί άμεσα, καθώς ο ηθοποιός δεν θέλει να έχει άλλες υποχρεώσεις όταν αρχίσουν τα γυρίσματα της σειράς.

Οι στενοί του φίλοι λένε ότι ο γάμος θα γίνει είτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είτε σε κάποιο διάλειμμα των γυρισμάτων μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Περιοδικό Ciao