Γιώργος Γεροντιδάκης: βρήκε την Άγρια Μέλισσά του στο… Διαφάνι – Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

29 Ιουνίου 2021 15:45

Γιώργος Γεροντιδάκης: βρήκε την Άγρια Μέλισσά του στο... Διαφάνι - Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

Η  Άσπα Κωνσταντοπούλου, είναι η γυναίκα που έκανε τον σκληρό Μελέτη να ερωτευτεί και να το δηλώσει μάλιστα δημόσια.

Γιώργος Γεροντιδάκης: βρήκε την Άγρια Μέλισσά του στο… Διαφάνι – Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

Η πανέμορφη make up artist, η οποία κρύβεται πίσω από όλες τις απίθανες «μεταμορφώσεις» των ηρώων της σειράς και τηλεοπτικός «Μελέτης», είναι επίσημα ζευγάρι.

Η σχέση τους εξελίχθηκε από μια απλή φιλία σε κάτι πολύ μεγαλύτερο κι αυτές τις ημέρες βρίσκονται μαζί στην Αστυπάλαια και χαίρονται τις διακοπές τους. Μέχρι να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα των Μελισσών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν έκρυψε πως είναι ερωτευμένος, τονίζοντας πως θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

«Και είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τι σημαίνει έρωτας, ένα συναίσθημα που το έχουμε εγκλωβίσει σε μια λέξη.

Αν σου περιγράψω πώς μπορεί να νιώθω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι. Δεν θα είναι έρωτας αν δεν χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη; Μου αρέσει αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο. Γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, τη θέρμη και την κατανόηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια». Έχει πει στο Λοιπόν.

View this post on Instagram

A post shared by Aspa Konstantopoulou (@aspakonstantopoulou)