Γιώργος Καμπουρίδης: Διασωληνωμένος στην Eντατική ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 09:14

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Καμπουρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το πρωί της Παρασκευής και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Έχει υποστεί πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες για τη ζωή του τις πρώτες 48 ώρες.

Η σύζυγος του, δήλωσε (στο «OK!»): «Ο άντρας μου είναι διασωληνωμένος στην Εντατική με πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα που υπέστη.

Συγγνώμη που κλαίω, αλλά είμαι πολύ χάλια. Δημοσιεύστε το, σας παρακαλώ, να προσευχηθούν όλοι για τον Γιώργο».

Πριν από λίγες ημέρες και μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που βιώνει ο τραγουδιστής, αφού κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του απηύθυναν έκκληση στον κόσμο να τους βοηθήσουν, προκειμένου να σώσουν το σπίτι τους.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά από αυτή την περιπέτεια.

«Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορωνοϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους.

Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε…

Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι το είχα πάρει πριν από είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν από δεκαπέντε μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου δηλώσανε», είχε πει αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω.

Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα.

Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘Μαγεμένο Αυλό’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές».