Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε με 40,8 πυρετό μετά τη Eurovision

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Οκτωβρίου 2022 12:25

Στην αποκάλυψη πως μετά τον περσινό τελικό της Eurovision και την επιστροφή του στην Ελλάδα νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες, προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και όπως είπε, βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς κόλλησε ένα μικρόβιο που του προκάλεσε πολύ υψηλό πυρετό.

Παράλληλα, μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού.

«Δεν θα κάνω τη Eurovision. Από πέρσι το σκεφτόμουν και η Μαρία (σ.σ. Κοζάκου) με έκανε να αλλάξω γνώμη και είπα: ‘ωραία θα το κάνω’. Μια μέρα πριν πετάξω ήμουν έτοιμος να πω πως δεν θα έρθω, γατί είχα το σπασμένο πόδι. Πηγαίνουμε στο Στούντιο ΕΡΤ και έχει αρχίσει αυτό που είχα στον αυχένα να με πονάει φοβερά. Σηκώνομαι την Παρασκευή και το κεφάλι μου ήταν… και λέω πού σηκώνομαι να πάω;

Τέλος πάντων, τα καταφέρνω και ταξιδεύω. Πηγαίνω εκεί. Ήταν δύσκολα. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουνα ‘θα ήμουν τώρα στο νησάκι, τι το ήθελα;’. Με τη Μαρία περνάω εκπληκτικά, την αγαπάω πάρα πολύ. Περνούσα ωραία όταν ήμασταν μαζί στον θάλαμο».

Και ο Καπουτζίδης πρόσθεσε: «Και μέσα σε όλα –αυτό δεν το έχω ξαναπεί- κολλάω κάτι εκεί, δεν ξέρω τι και αρρωσταίνω. Μετά τη Eurovision κατέληξα για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Τι άλλο να σου πει ο Θεός για να κάτσεις στα αυγά σου;

Προφανώς ήταν ένα μικρόβιο που βρήκε έναν οργανισμό, ο οποίος ήταν εξασθενημένος. Μετά τον πρώτο ημιτελικό είχα ρίγη. Στον τελικό ήμουν με πυρετό. Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κουβαλήσω τίποτα και κρατιόμουν από τη Μαρία να κατέβω τις σκάλες».

Και ο Καπουτζίδης κατέληξε σημειώνοντας: «Την Κυριακή δεν μπορούσα καν να φτιάξω βαλίτσα. Μου την έφτιαξε η Μαρία. Και την Τρίτη βρέθηκα στο νοσοκομείο με 40,8 πυρετό και εξανθήματα σε όλο το σώμα».