Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ»

23 Δεκεμβρίου 2021 08:10

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια συνέντευξη στο The 2Night Show εφ όλης της ύλης ξεκαθάρισε γιατί ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Ελένη Γερασιμίδου. Επίσης αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει για την ισότητα των ανθρώπων και το δικαίωμά τους να νιώθουν ελεύθεροι.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ».

Για τη νέα του σειρά είπε

«Είναι πολύ όμορφο να ειπωθεί αυτή η ιστορία σε μία πόλη της περιφέρειας. Ξεκίνησα να τη γράφω κιόλας εκεί με αφορμή ένα ατύχημα που είχε ο μπαμπάς μου το καλοκαίρι και έσπασε το χέρι μου. Είναι η σύνδεσή μου με τους γονείς μου, με την πόλη μου. Από ένα σπάσιμο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία»

Η συνεργασία με την Ελένη Γερασιμίδου που ακυρώθηκε

«Εγώ τον ρόλο τον έγραφα για την Ελένη Γερασιμίδου όπως και τον ρόλο της Ζουμπουλίας. Της έστειλα τα λόγια και μου είπε ότι της άρεσε πολύ αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει τρεις μήνες στις Σέρρες. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε. Πάρθηκε μία απόφαση από όλους ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία με την κυρία Γερασιμίδου, δεν μπόρεσα να την πάρω ένα τηλέφωνο αλλά θα το κάνω».

Το Παρά Πέντε έβαλε ψηλά τον πήχη και τον άγχωσε

«Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ ακόμα και στον εαυτό μου. Σταμάτησα να γράφω και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα γιατί φοβόμουν να γράψω και να μην είναι το ίδιο καλό».

Ο αγώνας του για την ισότητα

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούνται από αυτό. Με γεμίζει αυτό, δεν έχω κανένα στόχο, δεν θέλω να μπω στην πολιτική και δεν έχω καμία άλλη φιλοφοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος».

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει! Και εγώ και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω! Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα. Αυτή είναι η γνώμη του. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».