Γιώργος Καπουτζίδης: Η πρώτη εμφάνιση μετά το ατύχημα που είχε

12 Απριλίου 2022 17:36

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι δημιουργός, έχω χρέος να πω τις ιστορίες μας πια»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η πρώτη εμφάνιση μετά το ατύχημα που είχε

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια βόλτας του στην Αίγινα έπεσε από το ποδήλατο και έσπασε το χέρι και το πόδι του.

Ο ηθοποιός μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, ενώ το πόδι του μπήκε ολόκληρο σε γύψο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας σειράς που υπογράφει και έχει τίτλο «Σέρρες», η οποία θα προβληθεί μέσα από την νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Ο σεναριογράφος εμφανίστηκε με πατερίτσες και δεμένο χέρι και πόδι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο επαγγελματικό του βήμα:

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ γεμάτος μέσα μου γι’ αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει και σε αυτή την προβολή, αισθάνθηκα ευτυχισμένος που τα καταφέραμε.

Αισθάνθηκα περήφανος για τον φίλο μου, τον Πάνο Νάτση που θα τον δείτε και θα τον καμαρώσετε να είναι τόσο λαμπερός, τόσο υπέροχος, τόσο ταλαντούχος και που θα διηγηθεί μία ιστορία αγάπης».

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος ναι, σε κάτι που δεν πιστεύει»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχτηκε την Έλενα Κατρίτση στην Αίγινα. Και κάνοντας μια βόλτα στο αγαπημένο του νησί που είναι πια και ο τόπος κατοικίας του μίλησε για όλα τα σημαντικά της ζωής του.
Γιώργος Καπουτζίδης: «Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος ναι, σε κάτι που δεν πιστεύει».

Οι επιλογές του και τα όχι που χρειάστηκε να πει
«Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος ναι, σε κάτι που δεν πιστεύει. Και μετά να ζει μια ζωή διαφορετική από αυτή που θα ήθελε. Εγώ δεν θα το άντεχα».

Η απόφασή του να μιλά ανοιχτά για τις ελεύθερες επιλογές των ανθρώπων
«Πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και πιο σαφής γιατί νομίζω είναι χρόνο να μπορέσω να δω κάποια πράγματα πιο ήρεμα.

Όντως μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νομίζω πως αυτό που κάνω βοηθά και πολύ κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που το κάνω. Είναι πάρα πολλά παιδιά και μεγαλύτεροι άνθρωποι οι οποίοι μου στέλνουν μηνύματα στα οποία μου λένε πως αυτό το οποίο κάνω τους βοηθάει.

Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε, πότε την έβαλε και γιατί την έβαλε.

Έτσι όπως το βλέπω πολύ ψύχραιμα, αυτή η γραμμή δεν εξυπηρετεί σε κάτι, το μόνο το οποίο φέρνει είναι δυστυχία, στεναχώρια, μίση. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η γραμμή, πρέπει να ζούμε όλο μαζί αγαπημένοι και να συνυπάρχουμε»

Έτσι αποφάσισε να γράψει τις Σαββατογεννημένες
«Την εποχή που έγραφα Πανελλαδικές, έβλεπα πάντα ένα επεισόδιο από τις Τρεις Χάριτες το πρωί πριν φύγω από το σπίτι, γιατί μου έφτιαχνε το κέφι. Ενώ, πριν παρουσιαστώ στο στρατό, στο Κιλκίς, είδα την τελετή των Όσκαρ. Είπα να πάω με αέρα χολιγουντιανό, μην πάω αγχωμένος».

«Όταν μου ζήτησαν να γράψω μόνο το σενάριο και να μην παίξω στις “Σαββατογεννημένες” αυτό ήταν μία πολύ στενάχωρη στιγμή. Έκλαψα γιατί ήταν το όνειρό μου να παίξω τον ρόλο που έγραψα για μένα αλλά τελικά έγινε».

Η σχέση με τους γονείς του
«Οι γονείς μου, είναι υπερήφανοι. Αλλά πάνω από την υπερηφάνεια, το σημαντικό είναι ότι με αγαπούν και τους αγαπώ. Όταν εκφράζεται η αγάπη, από έναν άνθρωπο σε έναν άλλο, είτε είναι σύντροφος, είτε γονιός, είτε φίλος, είναι πολύ όμορφο. Ένα κλικ είναι να πει κάποιος, “αυτό είναι το παιδί μου και το αγαπάω πάρα πολύ”, “αυτός είναι ο μπαμπάς μου και τον αγαπάω πάρα πολύ”. Το να δεις την καρδιά του άλλου, δεν έχει μέσα σύγκρουση. Ένα άνοιγμα έχει από μεριάς μου σε εσένα, από εσένα σε εμένα και τελείωσε η υπόθεση».