Γιώργος Καπουτζίδης: ηθοποιός-έκπληξη στη νέα σειρά του! Έδωσαν τα χέρια

Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 2021 09:10
Γιώργος Καπουτζίδης: ηθοποιός-έκπληξη στη νέα σειρά του! Έδωσαν τα χέρια

Ακόμη μία μεταγραφή-έκπληξη στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες. Το καστ των ηθοποιών μεγαλώνει σιγά-σιγά και πλέον μέλος της είναι και η Λένα Δροσάκη.

Η όμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη συμφώνησε σε όλα με τον Καπουτζίδη. Και μπαίνει στο καστ μαζί με τους Πάνο Νάτση και Μαριλού Κατσαφάδου.

Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Αξίζει να αναφερθεί πως την Λένα Δροσάκη την απολαύσαμε πρόσφατα στη σειρά του ALPHA Έρωτας Μετά, αλλά και από το πέρασμά της στο… “Το Σόι Σου”.

Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη ο Γιώργος Καπουτζίδης, σχετικά με το κανάλι που θα υποδεχτεί τις Σέρρες. Έως αυτή τη στιγμή, τα επικρατέστερα σενάρια είναι να προβληθεί είτε στην ΕΡΤ, είτε στο κανάλι του ANT1. Λόγος γίνεται και για την ψηφιακή πλατφόρμα του ANT1 (ANT1 Next).

Η νέα σειρά του Καπουτζίδη θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα. Θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT