Γιώργος Καράβας: «Καυτά» φιλιά με την Ραφαέλα Ψαρρού σε βραδινή τους έξοδο

8 Απριλίου 2022 16:30

Γιώργος Καράβας: «Καυτά» φιλιά με την Ραφαέλα Ψαρρού σε βραδινή τους έξοδο

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Γιώργος Καράβας μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Γιώργος Καράβας: «Καυτά» φιλιά με την Ραφαέλα Ψαρρού σε βραδινή τους έξοδο

Το ερωτευμένο ζευγάρι, σε βραδινή του έξοδο έδωσε το παρών στο Teatro. Οι δυο τους με total black look και πολύ ερωτευμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο κέντρο διασκέδασης.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού δεν σταμάτησαν στιγμή τις αγκαλιές και τα «καυτά» φιλιά.

Γιώργος Καράβας: ο γόης του GNTM στη Σκιάθο με τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά τους

Στην αρχή πήγαν στο Ναύπλιο και μετά ταξίδεψαν στη Σαντορίνη. Στη διακοπή των γυρισμάτων του GNTM πέρασαν μέρος των διακοπών τους και στη Σκιάθο. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Καράβα, τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού και τα παιδιά τους Φίλιππο και Κάλι.

Ο γόης του GNTM δεν κρύβει ότι είναι full in love με τη γυναίκα του και τα παιδιά του είναι όλη του η ζωή. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έκλεισαν δέκα χρόνια από τη γνωριμία τους.

Με τον Γιώργο Καράβα να γράφει στο Instagram: «Δέκα χρόνια πριν σε γνώρισα και ακόμα είναι σαν να σε βλέπω πρώτη φορά. Σ’αγαπώ».

Την ίδια περίοδο στη Σκιάθο βρέθηκε και η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Δημοσθένη Πέππα και τον 3χρονο γιο τους Κωνσταντίνο.

Οι δύο οικογένειες πέρασαν μαζί τις διακοπές τους. Κάνοντας τον γύρο του νησιού με σκάφος. Ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Τσουγκριά, την παραλία Μάραθα, την Αγία Ελένη αλλά και την Τζανεριά.