Γιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα: Αυλαία για την πρωινή εκπομπή, οριστικά εκτός Star και οι δύο παρουσιαστές

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 12:18

Οριστικά τίτλους τέλους έριξαν οι δύο παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Star που δεν κατάφερα να πείσουν ούτε τους τηλεθεατές αλλά ούτε και τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού.

Ο Γιώργος Καρτελιάς μιλώντας στο τέλος της εκπομπής ανέφερε

«Το ταξίδι ξεκίνησε περίεργα για εμάς, από ένα τηλεφώνημα το οποίο μας έφτασε εδώ. Ήρθαμε, το κάναμε και νομίζω φτάσαμε αξιοπρεπέστατα μέχρι την τελευταία εκπομπή. Φεύγοντας από εδώ κάποιοι θα μείνουν φίλοι, κάποιοι θα μείνουν γνωστοί. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι δίπλα μας, που χωρίς να μας ξέρουν, μας δίνουν τόση αγάπη.

Δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει όλο αυτό γιατί είχε και άλλο. Μπορεί να ζητήσω συγγνώμη σε αυτούς που δεν πίστεψαν και ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στην Ελίνα, που αυτό το ταξίδι τελειώνει μαζί της».

Ενώ η Ελίνα Παπίλα σχολίασε για το οριστικό φινάλε της εκπομπής

«Για εμένα είναι πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Έχω τον άντρα μου απέναντι να με κοιτάει στα μάτια, έχω τη μητέρα μου και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πρώτα τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήταν έντονες οι στιγμές, ήταν δύσκολες, ήταν χαρούμενες. Ζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον.

Δεν πίστευα πότε στη ζωή μου ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Το να συμβαίνει κάτι απρόσμενο και να το ζεις με το 100% του εαυτού σου, είναι αξία ανεκτίμητη. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, όταν έπεφταν βόμβες δίπλα μας. Τηρήσαμε τον λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το προσπάθησα πάρα πολύ, με όλο μου τον εαυτό, αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν έχω κάτι άλλο να δώσω».